Sinds maart 2019 is onze winkel gevestigd aan de Westermarkt 8 (Tilburg West), pal naast de apotheek. De onderneming  ging van start onder de naam Paloeloe, naar een toko die eerder gevestigd was aan de Luchthavenlaan, enkele honderden meters van onze huidige standplaats vandaan.

Vanaf 5 mei 2020 gaat de winkel officieel echter als “Tropische winkel Westermarkt” door het leven.

Het idee achter Tropische winkel Westermarkt is dat we een plek willen creëren waar een ieder zich thuis voelt maar waar het vooral een beetje voelt als thuiskomen voor diegenen met heimwee naar zonniger oorden.

In Tilburg maar ook daarbuiten voorzien wij in de behoefte en vraag naar diverse buitenlandse producten, snacks en maaltijden.

Verder kan men bij ons terecht voor het verzenden en/of ophalen van pakketjes van Budbee, Homerr, en Mondial Relay. Daarnaast zijn wij ook een agentschap van Melie shipping (pakkettenservice voor Suriname en de Antillen) en verzorgen wij money transfer diensten via RIA en SmallWorld.

Dus of je nu een pakket wilt sturen naar familie in het buitenland of dat je hen liever geld stuurt, bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres.
Kom vandaag nog langs in onze gezellige toko en waan je even in de tropen.

Gewoon hier in Tilburg!

Adres

Paloeloe
Westermarkt 8
5042 MC Tilburg
Bezoek Website

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 10.00-18.00
woensdag 10.00-18.00
donderdag 10.00-18.00
vrijdag 10.00-18.00
zaterdag 10.00-18.00
zondag Gesloten