De geschiedenis van de Westermarkt

De Westermarkt is in 1961 opgericht...

De Westermarkt is in 1961 opgericht. Ondertussen is de Westermarkt uitgegroeid tot een oppervlakte van 8000 m2. Maar liefst 70 winkels zijn aangesloten bij de winkeliersvereniging, waaronder twee banken en twee horecagelegenheden. De enorme groei is vooral te danken aan de renovatie van 1994. Waar sinds 1 september van dat jaar de overdekking officiëel in gebruik werd genomen, stonden voor die tijd enkele kioskjes. De Westermarkt is nog steeds in beweging. Aan de oostzijde van de westermarkt zijn ook nog enkele megastores gevestigd.

Uit onderzoek is gebleken dat er gemiddeld zo'n 120.000 kasaanslagen per week zijn. Ongeveer 65% van de klanten komt uit het verzorgingsgebied van de Westermarkt, dus er komen veel bezoekers uit andere delen van Tilburg. En door middel van reclame en leuke acties op de koopzondagen zijn we nog steeds bezig onze klantenkring uit te breiden. Vandaar ook deze website...

Voor meer informatie kunt U het winkelcentrum altijd, en bij voorkeur, een e-mail sturen.

het adres

Winkelcentrum Westermarkt, Tilburg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.