Faciliteiten

Header 1Overdekte passage

Met meer dan 65 speciaalzaken onder één dak is de Westermarkt een van de meest toonaangevende winkelcentra in Tilburg en omstreken waar consumenten uit een ruime regio graag shoppen. Ook kunt u er uitstekend terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Het regen-weer heeft geen invloed op een dagje winkelen op de Westermarkt. De passage is namelijk overdekt. 

Pinautomaat

In de Westermarkt bevinden zich verschillende pinautomaten waar contant geld verkregen kan worden.

Rolstoelvriendelijk

Winkelcentrum Westermarkt is rolstoelvriendelijk. Er zijn brede toegangsdeuren en alle winkels zijn toegankelijk zonder dorpels of drempels.

Toiletruimte

In het winkelcentrum bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van een openbare toilet. Deze is ook Rolstoelvriendelijk.

Rustbanken

Lekker zitten, even uitrusten en genieten van de sfeer op een van de banken die in de passage staan.

Horeca

Er zijn verschillende terrassen waar u kunt genieten van een lekker kopje koffie of lekker kunt eten. Daarnaast zijn er nog verschillende andere gezellige en sfeervolle horeca gelegenheden.

Huismeester

De huismeester zorgt ervoor dat u dagelijks in een schoon en verzorgd winkelcentrum kunt winkelen. Hij zorgt ervoor dat allerhande voorkomende werkzaamheden zoals klein onderhoud, toezicht houden, assisteren bij winkeldiefstallen en zorgen dat de regels van het huishoudelijk reglement worden nageleefd

Gevonden voorwerpen

Deze worden centraal bewaard bij het bewakingskantoor op de Westermarkt. Ook als u zelfvoorwerpen vindt kunt u deze daar afgeven.

Beveiliging

Winkelcentrum Westermarkt heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Dit houdt in dat de samenwerking met politie, brandweer en gemeente goed op de rails staat. Het winkelcentrum is veilig voor publiek en personeel