CLUBSPAREN

Evenement

Titel:
CLUBSPAREN
Wanneer:
ma, 15. oktober 2018, 01:00 - vr, 30. november 2018, 23:59
Locatie:
Winkelcentrum Westermarkt - ,
Categorie:
Heerlijk Winkelen
Hits:
136

Omschrijving

MAAK JE VERENIGING RIJK !!

 

Graag vragen wij je aandacht voor het onderstaande.
Neem even de tijd om deze brief te lezen want hij kan geld waard zijn! Clubsparen op de Westermarkt!

Winkelcentrum Westermarkt draagt verenigingen en clubs uit Tilburg en omgeving een warm hart toe. Daarom organiseren wij vanaf maandag 15 oktober t/m zaterdag 10 november de consumentenactie Clubsparen.

Wat is het?
Tijdens deze actiemaand zullen maximaal 10 clubs of verenigingen uit Tilburg en omgeving ‘strijden’ om mooie geldprijzen.
De club met de meeste stemmen wint €1000,-, de 2e plaats €750,- de 3e plaats €500,-. en de overige clubs ontvangen €250,- voor de clubkas.

Hoe werkt het?
Tijdens de actieperiode ontvangen klanten van winkelcentrum Westermarkt bij aankopen vanaf €10,- een stembiljet.
Met dit stembiljet kunnen zij een stem uitbrengen op hun favoriete club, daarnaast maken de stemmers kans op een Westermarkt-cadeaubon t.w.v. €5,- Dit alles gebeurt middels een scanzuil die in het winkelcentrum opgesteld staat. 


Wat moet je er voor doen?
-Schrijf je club of vereniging in om kans te maken op deelname aan deze actie.
-De clubs die geselecteerd worden (d.m.v. een loting) nemen deel aan de verenigingendag op zaterdag 13 oktober, waar zij zich op een leuke manier presenteren aan het publiek
-Als club stimuleer je jouw leden om boodschappen op de Westermarkt te doen, om natuurlijk zoveel mogelijk stemmen te vergaren
-Je maakt online en offline reclame voor de actie door bijvoorbeeld Facebookberichten van de Westermarkt te delen met je leden 


Feestelijke finale
Op zaterdag 17 november zal de finale plaatsvinden in het winkelcentrum. Tussendoor wordt via het scherm op de scanzuil de tussenstand bekend gemaakt, maar op deze dag wordt de definitieve uitslag bekend gemaakt.

Jou clubkas spekken?
Wil je extra geld voor je club of vereniging verdienen en dat op een vrij eenvoudige manier doen? Door de actie maak je tevens extra reclame voor je vereniging of club. Kortom een unieke manier om je club in de spotlights te zetten! 


Schrijf je in!
Om kans te maken op deelname stuur je voor 20 september een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zet in deze mail al je contactgegevens zodat wij na de selectieprocedure (loting) contact met je op kunnen nemen.

 

Voor meer informatie bel je met WinkelcentrumPromotie op nummer 073-6895367
Doe ook mee en ga voor die hoofdprijs van €1000,-!

Contact information

Name:
Westermarkt Tilburg